Usukuchi vaalea soijakastike

Usukuchi vaalea soijakastike

15,40 

Usukuchi on vaalea soijakastike. Se on suolaisempaa kuin tavallinen soijakastike. Se johtuu tuotantoprosessin aikana lisätystä suolasta, jotta fermentointi saadaan pysäytettyä. Sitä käytetään yleensä maustetun riisin kanssa ja hiljalleen kiehuvissa ruoissa.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Japani

Ainesosat

Vesi, soijapavut, vehnä, riisi, suola

Allergeenit

Soijapavut, vehnä, riisi

Ravintosisältö

Per 100 g:
Energia/Energi: 53,3 kcal
Proteiini/Protein: 6 g
Rasva/Fett: 0,0 g
Hiilihydraatit/Kolhydrat: 8,0 g
Suola/Salt: 16 g

Usukuchi soijakastiketta valmistaa Inoue Honte Naran prefektuurissa. Yritys on perustettu vuonna 1864, ja 156 vuoden jälkeen yritys on edelleen perheomisteinen ja tällä hetkellä 6. sukupolvi on vastuussa tuotannosta.

Usukuchi soijakastikkeen tuotanto on Inoue Hontessa edelleen täysin käsityötä. Korkealaatuisen käsityönä valmistetun aidon japanilaisen usukuchi-soijakastikkeen valmistaminen kestää yli vuoden.

Soijakastike valmistetaan fermentoimalla kokonaiset soijapavut ja paahdettu vehnä vedessä johon lisätään suolaa ja kojia. Soijapavut ja vehnä viljellään Hokkaidon saarella Japanin pohjoisosissa. Soijapavut höyrytetään, vehnä paahdetaan avotulella ja sekoitetaan yhdessä kojin kanssa käsin. Tahnan fermentaatio kestää vuoden ajan.

Usukuchi, vaalea soijakastike.
You're viewing: Usukuchi vaalea soijakastike 15,40 
Lisää ostoskoriin

Upea kesäkattaus !

Airiston kesäboxi

Kaikki valmiiksi
helposti ja tyylillä

Airiston kesäboxi

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Alkuruoka | Pääruoka | Jälkiruoka
Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Pellillinen Focacciaa 30 € | Huom. tilaa ennakkoon