Peuran kulmapaisti

Peuran kulmapaisti

17,94 29,90 

29,90 €/kg
Pehmeän riistainen maku pääsee oikeuksiinsa  ja pihvi on kaikkein mehevimmillään kun peuran paistin jättää keskeltä punertavaksi (medium).

Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Alkuperämaa

Suomi

Ainesosat

Peuran liha

Valitse koko

600 g, 800 g, 1000 g

Peuran kulmapaisti ja peuranliha yleensä on ekologinen ja eettinen vaihtoehto tuotetulle lihalle. Peuran liha on hieno raaka-aine ja se on pääsääntöisesti aina mureaa. Ota liha huoneenlämpöön ennen paistoa. Käytä paistamiseen öljyä ja reilu nokare voita. Liha on vähärasvaista, joten se vaatii paljon rasvaa pannulle.
Paista uunissa matalalla lämmöllä ja käytä paistilämpömittaria, ettei liha pääse kuivumaan tai kypsymään liikaa. Kun paistimittari näyttää 58 astetta, on liha mehevää ja pehmeän punertavaa.

Upea kesäkattaus !

Airiston kesäboxi

Kaikki valmiiksi
helposti ja tyylillä

Airiston kesäboxi

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Alkuruoka | Pääruoka | Jälkiruoka
Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Pellillinen Focacciaa 30 € | Huom. tilaa ennakkoon