Koikuchi tumma soijakastike

Koikuchi tumma soijakastike

15,40 

Koikuchi on tumma soijakastike, jossa on syvä umamin maku. Se on hyvin monipuolinen ja sitä voi käyttää monella eri tavalla ruoanlaitossa, esim. marinoimisessa tai kastikkeiden maustamisessa. Maku on pyöreä. Säilytys: avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Japani

Ravintosisältö

Per 100 g:
Energia/Energi: 86,7 kcal
Proteiini/Protein: 10 g
Rasva/Fett: 0,0 g
Hiilihydraatit/Kolhydrat: 12,0g
Suola/Salt: 14,7 g

Ainesosat

Vesi, soijapavut, vehnä, riisi, suola.

Allergeenit

Soijapavut, vehnä, riisi

Tummallla soijakastikkeella saat rikkautta ja syvyyttä monen arkiruuan makuun. Se on myös erinomainen kastikkeiden mauste tai pöytämauste. Anna esimerkiksi majoneesille pehmeyttä ja makua sekoittamalla siihen ruokalusikallinen koikuchi-soijakastiketta.

Koikuchi soijakastiketttamme valmistaa Inoue Honte Naran prefektuurissa. Yritys on perustettu vuonna 1864, ja 156 vuoden jälkeen yritys on edelleen perheomisteinen. Tällä hetkellä 6. sukupolvi on vastuussa tuotannosta.

Koikuchi soijakastikkeen tuotanto on Inoue Hontessa edelleen täysin käsityötä. Korkealaatuisen käsityönä valmistetun aidon japanilaisen koikuchi-soijakastikkeen valmistaminen kestää yli kaksi vuotta.
Soijakastike valmistetaan fermentoimalla kokonaiset soijapavut ja paahdettu vehnä vedessä johon lisätään suolaa ja kojia. Soijapavut ja vehnä viljellään Hokkaidon saarella Japanin pohjoisosissa. Soijapavut höyrytetään, vehnä paahdetaan avotulella ja sekoitetaan yhdessä kojin kanssa käsin. Tahnan fermentaatio kestää kaksi vuotta.

Koikuchi, tumma soijakastike.
You're viewing: Koikuchi tumma soijakastike 15,40 
Lisää ostoskoriin

Upea kesäkattaus !

Airiston kesäboxi

Kaikki valmiiksi
helposti ja tyylillä

Airiston kesäboxi

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Alkuruoka | Pääruoka | Jälkiruoka
Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Pellillinen Focacciaa 30 € | Huom. tilaa ennakkoon