Karitsan paahtopaisti, kotimainen

Karitsan paahtopaisti, kotimainen

6,98 27,92 

34,90 €/kg
Karitsan luonnonlaidunpaahtopaistia. Paahtopaistin voi ruskistaa pannulla ja sen jälkeen loppukypsentää uunissa. Paahtopaisti kannattaa jättää sisältä punertavaksi, uunissa kypsytettäessä sisälämpötila 58 astetta riittää.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Alkuperämaa

Suomi

Ainesosat

Karitsan liha

Mikkolan tilalla karitsat saavat laiduntaa luonnonlaitumella ja ne teurastetaan sekä jatkojalostetaan mahdollisimman lähellä.
Alle vuoden ikäiset lampaat ovat karitsoja. Niiden liha on hyvin vähärasvaista ja mureaa, ja lihaskudos hyvin pienisyistä. Lampaan paahtopaisti on melko pieni ruhonosa. Karitsan liha on aromiltaan mieto.

Upea kesäkattaus !

Airiston kesäboxi

Kaikki valmiiksi
helposti ja tyylillä

Airiston kesäboxi

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Alkuruoka | Pääruoka | Jälkiruoka
Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Pellillinen Focacciaa 30 € | Huom. tilaa ennakkoon