Appenzeller Superior

Appenzeller Superior

6,35 21,15 

42,30 €/kg

Appenzeller sopii loistavasti niin juustotarjottimelle kuin ruoanlaittoon. Sen sulamisominaisuus on erinomainen, joten juusto soveltuu mm. kastikkeisiin, juustofonduehen, racletteen sekä kohokkaisiin. Sveitsissä Appenzelleriä lisätään paistetuille perunoille ja kananmunille.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Alkuperämaa

Sveitsi

Allergeenit

Maito

Ainesosat

Pastöroimaton lehmänmaito,
suola, maitohappo, juoksute.

Appenzeller Superior on pastöroimattomasta maidosta valmistettu ja varmasti Sveitsin mausteisin juusto. Appenzeller on puolikova juusto, jonka rakenne on tasainen ja hieman kumimainen.  Maultaan juusto on aromikas ja hienostunut.

Kypsytysaikana Appenzeller-kiekkoja valellaan yrttiliemellä, jonka resepti on yksi varjelluimmista elintarvikesalaisuuksista koko maailmassa. Tarina kertoo, että resepti periytyy juustomestarilta toiselle ja samanaikaisesti vain kaksi Appenzeller juustomestaria tuntee kyseisen reseptin, eivätkä he saa turvallisuussyistä matkustaa samanaikaisesti esim. lentokoneessa.

Appenzeller juusto.
You're viewing: Appenzeller Superior 6,35 21,15 
Valitse vaihtoehdoista

Upea kattaus !

Airiston kesäboxi

Kaikki valmiiksi
helposti ja tyylillä

Airiston kesäboxi
maistuu syksylläkin!

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Alkuruoka | Pääruoka | Jälkiruoka
Myöhäisillan antipasto ja salamisetti

Pellillinen Focacciaa 30 € | Huom. tilaa ennakkoon