CategoriesReseptit RiistaPeuratartar 21.4.202117.6.2021 by Pävi Peltonen 0 Aromikas riista ei läheskään aina kaipaa kypsennystä. Suussasulavan herkun valmistuminen ottaa aikansa maustuessaan, mutta aktiivista työtä ei juurikaan ole. Tarjoile esim. tattimajoneesin kanssa. Ainekset 400 g peuran kalvotonta paistia tai filettä3 rkl hienonnettua salottisipulia0,5 dl kokojyvä Dijon-sinappia3 rkl rypsiöljyätuoretta timjamia3 rkl Worcester-kastikettasuolaa, pippuria Ohje Hienonna liha pieniksi kuutioiksi. Hienonna tuoreen timjamin lehdet. Sekoita muut aineet lihan joukkoon ja mausta reilulla suolalla ja pippurilla. Peuran maku on mieto, juomaksi sopii esim. Tattimajoneesi Ainekset 2 dl valmista majoneesian. 2 rkl tattiöljyäripaus pippuria Ohje Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarjoile peuratartarin kanssa. Artikkelien selausSEURAAVA Strip Loin -pihvi