Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi
Laita hirven jauheliha kulhoon, mausta pippurilla ja suolalla, lisää pekonit ja sipulit. Vaivaa tasainen massa burgereita varten. Paina pihvin keskelle kuoppa, jotta pihvi pysyy tasaisena paistettaessa.
Grillaa tai paista pihvit kuumalla pannulla noin 8 minuuttia välillä kääntäen. Kun olet paistanut n. 6 min. laita goudajuustoviipale pihvin päälle sulamaan.
Lämmitä halkaistut sämpylät (esim. leivänpaahtimessa tai grillissä).
Murskaa sulatetut puolukat kevyesti haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon majoneesi. Lisää tarvittaessa suolaa ja/tai sokeria.
Kokoa hampurilaiset sämpylöistä, rucola-salaatista, puolukkamajoneesista, juustokuorrutetusta hirvipihvistä ja suolakurkuista.