CategoriesPorsas Reseptit

Haudutettu porsaan poski

Hitaasti pehmeäksi haudutettu porsaanposki yllättää ruokailijat mureudella ja lempeillä mauilla.

Ainekset (4 annosta)

n. 600-700 g possun poskia (n. 5-6 kpl)
1,5 l lihalientä
2 kpl sipulia lohkoina
3 kpl porkkanaa paloina
1,5 kpl punaista paprikaa paloina
kokonaisia maustepippureita
suolaa, mustapippuria myllystä

Ohje

Poista poskista kalvot ja halutessasi mahdollinen rasva.

Pilko kasvikset uunivuoan pohjalle, laita päälle posket. Mausta maun mukaan suolalla ja pippureilla.

Kaada päälle lihaliemi.

 

Hauduta uunissa miedolla lämmöllä noin +120-150 C neljä tuntia. Kannellinen uunivuoka on hyvä tai laita vuoan päälle foliota.

Tarjoa vaikka muusin ja kasvisten kera.